• Kom til informationsmøde d. 30. januar i Aarhus

    Kom til informationsmøde d. 30. januar i Aarhus

    Cefaly er en ny, medicinfri behandlingsform, som betyder, at du kan blive fri for migræne eller hovedpine – uden bivirkninger. Princippet er neuromodulation – dvs. blid elektrisk stimulation af de nerver, hvor migrænen opstår. Metoden er gennemtestet og baseret på mange års forskning, og den har allerede hjulpet mange mennesker i hele verden siden 2008, hvor den første gang kom på markedet i Belgien.

    Den seneste undersøgelse med 2.313 deltagere viser, at hele 81 procent af de, der brugte Cefaly som anbefalet, har haft positiv effekt af at bruge Cefaly. Du kan blive en af dem – og for at se, om den virker på dig, kan du leje Cefaly i 40 dage for 600 kr.

    Inden du lejer, har du mulighed for at prøve Cefaly – gratis – og samtidig få svar på dine spørgsmål.

    Vi afholder små informationsmøder i Aarhus, hvor der vil være en demonstration af, hvordan Cefaly sættes på, og hvor du kan prøve, hvordan apparatet virker på dig. Det er gratis at deltage, men vi har brug for en forhåndstilmelding, da der er plads til max. 10 deltagere på holdene.

    Informationsmøderne afholdes:

    torsdag d. 30. januar 2014 kl. 13.00, kl. 15.00 og kl. 17.00 hos

    Otomed ApS, Skelagervej 5, 8200 Aarhus N (Skejby Centret)

    Skriv en mail til doc@cefaly.dk for at sikre dig en plads på et af holdene. Til stede på møderne vil der være to medarbejdere fra Cefaly.dk til at svare på dine spørgsmål.  

    Kan du ikke på nogle af tidspunkterne, hører vi meget gerne fra dig alligevel, da der vil blive afholdt flere informationsmøder i den kommende tid.

    Leave a reply →
  • Posted by Pernille on 17/09/2014, 20:42

    Er interesseret i at komme til informationsmøde i Århus – hvornår afholder I noget der igen? Vh Pernille

    Reply →

Leave a reply

Cancel reply