• Mød os på KROP-SIND-ÅND i Aalborg

  Mød os på KROP-SIND-ÅND i Aalborg

  Når KROP-SIND-ÅND Helsemessen i Aalborg Kongres og Kultur Center slår dørene op i dagene d. 28. februar – 2. marts, så kig forbi stand 44. Her kan du møde teamet bag Cefaly Danmark, få svar på dine spørgsmål og ikke mindst prøve Cefaly.

  Lørdag d. 1. marts kl. 11.00 vil der på messen være et foredrag om medicinfri behandling gennem neuromodulation af teamet bag Cefaly Danmark. Foredraget hedder ”Slip din migræne – uden medicin” og afholdes i Latinerstuen.

  Hvis du tilmelder dig messens nyhedsbrev, har du mulighed for at få VIP-billetter, som giver adgang til messen for kun 30,- kr. Skriv os en mail på brittlouise@cefaly.dk – så sender vi dig det antal billetter, du ønsker.

  Du kan læse mere om messen på www.helsemesse.dk.

  Vi ses!

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply