• Se, hør og oplev Cefaly – kom til infomøde

    Se, hør og oplev Cefaly – kom til infomøde

    Kunne du tænke dig at prøve Cefaly inden du lejer den i 40 dage?

    Hvad har du og andre migrænepatienter brug for at vide om Cefaly?

    Cefaly er en behandlingsform, der er baseret på en gennemtestet og sikker metode. Princippet bag kaldes neuromodulation – dvs. blid elektrisk stimulation af de nervebaner i ansigtets store følenerve, hvor migrænesmerterne sidder.

    Den stimulation, som Cefaly skaber, kan i begyndelsen føles uvant – men for langt størstedelen af Cefaly-brugere er der tale om en tilvænningsproces, hvor den uvante fornemmelse vil aftage i løbet af få dage eller uger.

    Nu tilbyder Cefaly.dk, at du kan prøve Cefaly, inden du køber eller lejer den i 40 dage.

    Vi vil afholde informationsmøder, hvor du har mulighed for at prøve Cefaly på egen krop, få demonstreret, hvordan du sætter den på korrekt, og får svar på de spørgsmål, du måtte have. Cefaly vil ikke have nogen effekt efter en enkelt gangs brug – men du har mulighed for at prøve, hvordan den føles at have på, inden du prøver den i 40 dage.

    Vi bor i Aarhus, og informationsmøderne vil foregå i Skejby Centret i Aarhus Nord. Til møderne vil der være to medarbejdere fra Cefaly.dk til stede, og der vil være ca. 10-12 deltagere pr. gang.

    Datoerne er endnu ikke fastsat – men skriv os en mail på doc@cefaly.dk, såfremt du er interesseret. Så opretter vi et hold, når der er nok tilmeldte, og holder dig opdateret.

    Leave a reply →
  • Posted by Margaret Nunez on 07/06/2023, 19:31

    Hejsa,
    Hvornår holder I næste møde?
    mvh
    Margaret

    Reply →

Leave a reply

Cancel reply