• Lej en Cefaly – inden du køber!

  Lej en Cefaly – inden du køber!

  Mange af os kender det; vi har forsøgt forskellige mirakelkure mod alverdens lidelser, sygdomme og skavanker. Mange af dem lover mirakuløs helbredelse – men problemet er, at der ikke følger hverken dokumentation eller garanti med. Dette står i modsætning til kendte medicinske behandlingsformer, hvor de fleste ved, at ikke to patienter er ens, og at en enkelt behandling derfor ikke kan bruges til alle patienter med samme lidelse.

  Vi lover derfor heller ikke, at Cefaly kan fjerne din migræne. Men en række kliniske undersøgelser viser, at en rigtig stor del af migrænepatienter får væsentligt færre anfald, når de benytter Cefaly. Samtidig får de også et tilsvarende mindre medicinforbrug.

  Derfor har vi valgt, at du skal have mulighed for at prøve Cefaly, inden du køber den.

  Gå til vores webshop og vælg Cefaly Prøvepakke – 40 dage. Så betaler du kun 600,- kr. + 50,- kr. i forsendelse, og kan prøve Cefaly i ro og mag derhjemme  i 40 dage. Pakken indeholder alt, du behøver, for at finde ud af, hvad Cefaly kan gøre for dig.

  Cefaly Prøvepakken indeholder et Cefaly-apparat, batterier og elektroder, der svarer til minimum 40 dages brug. Hvis du efter prøveperiodens udløb ønsker at købe din Cefaly, betaler du ikke fuld pris, men 2490,- kr., dvs. 400,- kr. under normalprisen.

  Hvis du ikke synes, at Cefaly har hjulpet dig, så returnerer du blot hele pakken til os.

  Det, synes vi, er en god aftale.

  Leave a reply →
 • Posted by Mads Bakholt on 23/01/2014, 10:43

  Hej Cefaly,

  jeg undrer mig lidt over jeres lejeperiode: cefaly skrives at lindre over en periode på 3-6 mdr, men I lejer den kun ud i lige over en måned???

  Reply →
  • Posted by Cefaly Danmark on 06/02/2014, 15:34
   in reply to Mads Bakholt

   Kære Mads,

   Hvornår Cefaly begynder at virke, kan variere fra person til person, da vi er forskellige – og det samme gælder migræner. De 40 dage, som du kan leje Cefaly i, er dog nok til at finde ud af, om du har effekt af behandlingen. Såfremt du har det, og du fremadrettet bruger det 20 minutter dagligt som anbefalet, skulle det gerne fortsætte med at have effekt.

   Med venlig hilsen
   Cefaly Danmark

   Reply →
 • Posted by Dorte Schmidt Mortensen on 03/09/2014, 14:24

  Hej Cefaly

  Får man sine 600 kr. tilbage hvis man vælger at returnere efter endt prøve periode.

  Reply →
 • Posted by Branka brekalo on 04/01/2015, 22:00

  Lej Cefaly , jeg har 5-6 gange om måneden migrene , jeg vil maget gerne lej cefaly og prøve den , vis lidt hjælpe mig købe jeg den

  Reply →
 • Posted by Elsebeh Belgsting on 14/01/2018, 14:25

  Hej på Cefaly.

  Jeg vil gerne prøve at leje en Cefaly, men kan ikke finde udlejning på jeres side. Hvordan gør jeg ?

  Venlig hilsen Elsebeth

  Reply →
 • Posted by Lene Ibsen on 30/11/2021, 07:19

  Hej
  Kan man stadig leje cefaly?
  Mvh Lene

  Reply →

Leave a reply

Cancel reply