• Ny undersøgelse bekræfter både effektivitet og sikkerhed hos Cefaly

    Ny undersøgelse bekræfter både effektivitet og sikkerhed hos Cefaly

    “Denne undersøgelse af 2.313 hovedpinepatienter i den generelle befolkning bekræfter, at tSNS(*) er en sikker og veltolereret behandling mod migræne, som tilfredsstiller størstedelen af patienter, som har prøvet den i 40 dage.  Kun 4,3 procent af forsøgspersonerne rapporterede om bivirkninger, hvoraf samtlige var af mindre grad og forbigående.”

    Sådan skriver det anerkendte videnskabelige tidsskrift, “Journal of Headache and Pain”. Det bekræfter endnu en gang Cefalys effektivitet og samtidig høje grad af sikkerhed i brug.

    Læs også den belgiske pressemeddelelse (eng.) her.

    Forbedring for fire ud af fem der bruger Cefaly rigtigt

    Undersøgelsen viser, at efter to måneders behandling beskriver 54,4 procent af brugerne en tydelig forbedring og ønsker at købe apparatet. Udelukker man de brugere, som ikke har brugt apparatet korrekt, og kun ser på dem, der har brugt det regelmæssigt som anbefalet, er det hele 81 procent, der har mærket en forbedring.

    Det betyder alt i alt, at forholdet mellem effektivitet og sikkerhed er fremragende for Cefaly.  Og det viser samtidig, hvor vigtigt det er at bruge Cefaly korrekt.   

    Denne undersøgelse er samtidig en cementering af tidligere undersøgelser – hvoraf en er beskrevet i en artikel i det videnskabelige tidsskrift “Neurology” i begyndelsen af 2013.

    Af den belgiske pressemeddelelse forlyder det også, at medicinsk behandling af migræne ofte kan gøre migrænen endnu værre, og i værste fald medvirke til, at man udvikler kronisk migræne. Cefaly er således et godt alternativ for rigtig mange migrænikere.

    Du har mulighed for at prøve Cefaly. Tilmeld dig et informationsmøde i Aarhus – læs mere her.

    (*) tSNS (eng.) = transcutaneous superorbital neurostimulation, som er princippet bag Cefaly.

    Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply