• Cefaly udrydder ikke migræne – men hjælper rigtig mange

  Cefaly udrydder ikke migræne – men hjælper rigtig mange

  Det anslås, at omkring 10 procent af Danmarks befolkning har migræne mindst en gang om måneden. Det svarer til, at godt 500.000 danskere mindst en gang om måneden er nødt til at gå i seng og tage medicin på grund af hovedpine.

  Cefaly er udviklet i Belgien i 2008, og har gennem flere år hjulpet mennesker i Belgien, Frankrig, Italien, Holland, Schweiz og Canada. Der er også gennemført en stribe videnskabelige forsøg, der viser, at Cefaly kan hjælpe rigtig mange – dels ved at reducere antallet af migræneanfald, og dels ved at begrænse forbruget af medicin.

  Vi lover ikke, at Cefaly kan fjerne din migræne. Men de videnskabelige undersøgelser viser, at omkring 80 procent af de, der anvender Cefaly efter anvisningerne, vil få gavn af behandlingen. Hos dem, hvor behandlingen virker, vil man se en reduktion i antallet af migræneanfald på helt op til 70 procent og et tilsvarende fald i forbruget af medicin.

  Derfor synes vi, at du skal have mulighed for at prøve Cefaly, før du køber den. Hos os kan du derfor leje Cefaly i 40 dage inden du beslutter dig. Læs mere her, eller gå direkte til vores webshop.

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply